איך התחיל הרומן שלי עם ג'וס פלאס?
את הג'וס פלאס היכרתי לפני כ- 5 שנים. חזרתי מטיסה תשושה עייפה וחולה.
לפתע פתאום סבלתי מכאבים חזקים שהקשו עלי להתנהל. נוספו לזה הרדמויות, נימולים, נפילות בגלל חוסר שיווי משקל ותחושה של שריפות בכל הגוף.
ההרגשה היתה שאיבדתי את השליטה על גופי.
הסתובבתי בין רופאים הייתי במלא בדיקות ואחת הבדיקות הראתה סממנים של טרשת נפוצה.
מיום ליום המצב החריף ולרפואה הקונוונציונאלית לא היתה ממש תשובה ופיתרון למצבי.
ממש במקרה התוודעתי אל התוכנית של ג'וס פלאס.
אני לא שוכחת איך כבר אחרי 10 ימים הרגשתי שיפור משמעותי במצבי. במיוחד בכאבי הרגליים שהיו נוראיים.
הכאבים פחתו ולאט לאט הבראתי והיום כמובן לא נשאר לכל זה זכר ואני מרגישה בריאה ואנרגטית. לא רוצה לחשוב היכן הייתי מוצאת את עצמי היום ללא הג'וס פלאס.
אציין שכנטורופתית, אני מאוד מודעת לתזונה שלי שמורכבת בעיקר מירקות ופירות, קטניות, דגנים מלאים אגוזים וזרעים, אך כנראה שזה לא מספיק – וכאן הג'וס פלאס נתן מענה איכותי למחסורים התזונתיים בצורה מושלמת.
מתוך הנסיון הטוב שלי החלטתי לאמץ את התכנית לארגז הכלים שלי – מתוך המחשבה שלי כנטורופתית, לעזור לאנשים לשפר את איכות החיים שלהם וליצור חברה בריאה יותר
התחלתי להציע את התכנית לאנשים רבים והייתי עדה למקרים רבים שהשימוש במוצר זרז מאוד את תהליכי החלמה ממחלות, הקל על מעבר למזון בריא ולאורח חיים בריא, איזן את הגוף, חיזק את מערכת החיסון, ושיפר מאוד את איכות החיים של מבוגרים ושל צעירים.
ישראל היא שיאנית הריסוסים מבין מדינות ה- OECD וכל זה פוגע באיכות הירקות והפירות שאנחנו רוכשים לביתנו.
אופן הגידול, זמן האחסנה שלעתים מגיע לחצי שנה ויותר עד שמגיע לחנות, הקטיף שמבוצע לפני הבשלות (בננות, ירוקות, אבוקדו קשה, פירות בוסר) – כל אלה לא מאפשרים לפירות והירקות לפתח את מלוא הויטמינים שאמורים להיות בהם.
במירוץ החיים היומיומי גם כשאנחנו יודעים בדיוק מה כדאי לאכול אנחנו לא תמיד מצליחים.
הסביבה שלנו מתועשת ורעילה ואנחנו חשופים כל הזמן לרדיקלים חופשיים ומחמצנים.
התזונה שלנו גם אם היא בריאה לא יכולה להכיל את כמות האנטי-אוקסידנטים שהגוף זקוק לו!
במה מדובר?
מדובר בתכנית בריאות שמכילה 30 סוגים של פירות, ירקות ופירות יער איכותיים, אשר מרוכזים בקפסולות בפטנט של חברה אמריקאית-שוויצרית.
את הפירות והירקות מגדלים ללא ריסוס והדברה! הם נקטפים בשיא הבשלות ומוציאים מהם את הסוכר, המלח והמים. הם עוברים תהליך של ייבוש בהקפאה, בטכנולוגיה מתקדמת שלא פוגעת באיכות הויטמינים והמינרלים וללא שום תוספות.
בכל יום מקבלים מנה איכותית וטובה של ויטמינים ומינרלים טבעיים ואיכותיים שנספגים בגוף ויש על כך 36 מחקרים קליניים.
השפעות בריאות אפשריות של ג'וס פלאס – חלקם ממחקרים וחלקם מעדויות:
קיימות עדויות בפתרון בעיות רבות נוספות, אשמח לספר ולענות על כל שאלה!